Terug naar site
Terug naar site

(HULP) KOK VOOR BANKET BEREIDINGEN EN ONTBIJT REGIO BILZEN VOOR 🍀OPUS 🍀

Functieomschrijving

OPUS ZOEKT

EEN KOK VOOR VOOR BEREIDEN VAN BANKET EN ONTBIJT

als hulp kok kan u in deze nieuwe job de volgende taken uitvoeren:

* Een volledig banket voorbereiden en klaarleggen voor consumptie in de feestzaal.

* Het ontbijt prepareren (fruitsla , schotel met vlees en vis, quiche

* Daarna ook bijstaan in de zaal voor extra bereidingen klaar te maken zoals eier- gerechten of spek .

Profiel

* ervaring bezitten in de horeca als hulpkok

* grote banquetten hebben voorbereid alsook een ontbijt kunnen verzorgen en prepareren.

Jobgerelateerde competenties

  • De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
  • Een soort product bereiden: Ontbijt
  • Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen
  • Een soort product bereiden: Traiteurproducten
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • Groenten en fruit wassen en schoonmaken
  • De goederen ontvangen en controleren
    De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
  • Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
  • De bereiding en de productie van gerechten superviseren
    Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast
  • De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
  • Een soort product bereiden: Vis, zeeproducten
  • Een soort product bereiden: Vlees
  • Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
    Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
  • Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
    Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
  • De ingrediënten doseren en mengen
  • Menu’s uitwerken
    Recepten creëren of aanpassen (samenstelling, nieuwe smaken, ...)

Persoonsgebonden competenties

  • Zin voor nauwkeurigheid hebben
  • Zelfstandig werken
  • Resultaatgerichtheid

Aanbod

* Mooie verloning

* U mag gaan werken samen in een heel tof dynamisch horeca team dat een passie voor service en eten bezit !

Plaats tewerkstelling

3740 BILZEN

Waar en hoe solliciteren?

Via e-mail: info@opusgroup.be

Per telefoon: 0479030460

Contact: Sara Gielen

voorgaand
ONDERHOUD TECHNIEKER REGIO HASSELT VOOR 🍀OPUS🍀
De volgende
CHAUFFEUR C REGIO SINT-TRUIDEN VOOR OPUS
 Terug naar site
Cookie Gebruik
We gebruiken cookies om de browse-ervaring, de beveiliging en het verzamelen van gegevens te verbeteren. Door akkoord te gaan, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor advertenties en analyses. Je kunt je cookie-instellingen op elk moment gaan wijzigen. Leer meer
Accepteer alle
Instellingen
Alles afwijzen
Cookie-instellingen
Noodzakelijke cookies
Deze cookies maken kernfunctionaliteiten mogelijk, zoals beveiliging, netwerkbeheer en toegankelijkheid. Deze cookies kunnen niet worden uitgezet.
Analytics Cookies
Deze cookies helpen ons beter te begrijpen hoe bezoekers omgaan met onze website en helpen ons fouten te ontdekken.
Voorkeuren Cookies
Met deze cookies kan de website keuzes onthouden die u hebt gemaakt om verbeterde functionaliteit en personalisatie te bieden.
Opslaan